EIDSVOLL CAMPING

NATIONAL
FRIDAY 03/10/2023
EXTERNAL LINK

6 ungdomsorganisasjoner har gått sammen om å holde en flere dagers lang aksjon på Eidsvoll Plass når synteserapporten til FNs klimapanel publiseres.

Samarbeidet består av Spire, Framtiden i våre hender, Natur og Ungdom, KFUM KFUK Global, Changemaker og Extencion Rebellion Ung.

Organisasjonene har booket plassen fra og med dagen rapporten gis ut 20. mars til og med 24. mars. Tanken er at det til sammen skal bli en slags «Klima-protest-festival» som har fått navnet «Eidsvoll Camping». Planen er å sette opp telt og ha ulike klima-relaterte arrangementer. Organisasjonene har blitt enige om et tydelig slagord og krav til politikerne: Velg vår framtid - stans all oljeletinga nå

Program legges ut i facebook-arrangementet: https://fb.me/e/2MpD8m3nv

Kom gjerne og bli en del av dette. Du kan for eksempel bidra til campingen slik:

  1. Mat – man vil forsøke å få til et felles måltid hver dag, gjerne noe varmt. Det søkes om tillatelse for bålpanne, men ellers har vi ikke noen fasiliteter utendørs. Alle bidrag til mat tas imot (snacks, frukt, brød, salat etc). Men dersom noen føler seg kallet til å stille opp med noe mer, som for eksempel suppe eller liknende så er det veldig kjærkomment.
  2. Vakter på dagtid (og muligens på nattestid dersom noen overnatter)
  3. Aktiviteter/kulturelle innslag/ sang/ historier/ dikt/fikseverksted/dumpster-diving etc
  4. Bil og sjåfør

Du kan ta kontakt på epost: post@extinctionrebellion.no

Published 03/10/2023