Nyhetsbrev #32 XR Oslo

I det siste nyhetsbrevet for sommeren kan du lese om Røde rebeller-workshops til høsten. Det blir dessuten ny badeseanse til uka, før fellesmøte på Greenhouse. God sommer!

Hold av datoene: Røde rebeller-workshops til høsten

Kostyme workshop

Søndag 23. august kl.13:00 på Greenhouse.

For de som ønsker å sy og lage kostymer sammen, inviterer vi til felles syverksted. Alle tar med materialer og stoff, og noe snacks på deling.

Vil du lage kostyme i sommerferien? Sjekk ut denne videoen for hvordan å lage hodeplagg. Og denne for klesplagg og bevegelse.

Bevegelse og filosofi workshop

Lørdag 29. august kl.13:00 på Greenhouse.

Denne workshopen passer for deg som ønsker å være med i Røde rebeller som utøver, så vel som de som har vært med en stund. Her vil vi gå i dybden av bevegelsene og filosofien bak, samt jobbe med lytteøvelser og felles bevegelser som gruppe. Vi anbefaler å ta med kostyme ditt!

Begge workshopene vil være en forberedelse til det store Oslo-opprøret i september, hvor vi skal ut og aksjonere i hovedstadens gater! Følg med på XR Oslos facebook side for oppdatering og arrangement for workshopene, vi gleder oss til å se både kjente og nye fjes.

Vil du fordype deg mer i Røde rebeller (Red Rebels Brigade) i sommerferien, anbefaler vi å sjekke ut den internasjonale hjemmesida .

Bli også med i Røde Rebeller Oslo sin Facebook-gruppe .

Ukesoversikt

Få med deg hva som skjer den kommende uka, enten på Zoom eller på Greenhouse i Schweigaards gate 34C! Om du har en bruker på basen, men sliter med å bruke den, er det oppretta en hjelpeside .

Onsdag 1. juli

Kl. 15:30-16:30: Bading (Sørenga)

Seks rebeller møttes for å bade før møtet i forrige uke, det var kjempestas! Denne uka møtes vi igjen for en dukkert. Treffpunkt blir badeplassen nærmest Greenhouse, som ligger rett bak det nye Munch museet. Om du går over den store gangbroa som krysser jernbanen fra Schweigaards gate til Barcode, så er det bare rett fram. Vi er der fra 15:30-16:30. Kom og bli med!

Kl. 17:00-17:15: Fellesmøte (Greenhouse)

Felles oppstart før vi deler oss i tre hovedgrupper. Innafor hver hovedgruppe er det flere nyanser og forskjellige typer ideer og prosjekter man kan jobbe med.

Kl. 17:15-19:00: Fellesskap og sosiale aktiviteter (Greenhouse)

Her snakker vi om og diskuterer sosiale aspekter av XR, rekruttering av nye medlemmer og inkludering av både nye og eksisterende medlemmer. Det blir viktig framover at flere bidrar med denne typen arbeid!

Kl. 17:15-19:00: Aksjonsplanlegging og uttrykk

Her blir det anledning til å delta på planlegging av aksjoner som skal skje snart eller bli med på utviklinga av større aksjoner til Oslo-opprøret. Du bestemmer sjøl hvilken del av en aksjon du vil jobbe med, det være seg aksjonssuttrykk, lage effekter til aksjonen, organisere, håndtere media, idémyldring eller andre ting.

Mulig å delta via Zoom: For de som er i karantene, er sårbare, eller av andre grunner har lyst til å delta på møtet via zoom, er det mulig. For å kunne tilrettelegge for det, er det ønskelig at du sier ifra på forhånd til FellesskapOslo@extinctionrebellion.no

Vi håper å se gamle og nye kjente på onsdag!

Ønsker du å bli aktiv i XRN?

Du kan melde deg inn i Extinction Rebellion Norge på våre nettsider , og du vil da bli kontaktet av oss. Vi har stor pågang og en liten gruppe frivillige som behandler nye medlemsforespørsler, så det kan ta litt tid å behandle din innmelding.

Som aktiv i Extinction Rebellion får du mulighet til å gjøre en forskjell som vil merkes. På vårt interne medlemsforum, Basen, kan du finne en oversikt oppgaver man kan engasjere seg i. Alle slike 'jobbannonser' er lansert på Basen under kategorien som heter NAV Rebellion.

Forslag til Nyhetsbrevet?

Send inn bilder og forslag til MediaOslo@extinctionrebellion.no

For å kunne betale husleia i Greenhouse, er XR Oslo avhengig av økonomisk støtte fra sine medlemmer!

Ønsker du å støtte XR Oslo? Kontonummer: 12546307415 | Vipps: 585136