VELKOMMEN TIL ARENDALSUKA MED XR NORGE!

NASJONALT
MANDAG 14. AUG. 2023

14.-18. august 2023

Arendalsuka nærmer seg, og siden det er mye folk i Arendal den uka, er vi nødt til å planlegge tidlig for å sikre oss overnatting.

XR Norge har fått tildelt en standplass som heter “Natur og Miljø”, som vi kan fylle med de temaene vi ønsker å prate om og er komfortable med. En dag per tema, eller flere dager hvis det er få temaer. Vi fordeler tema på dag ettersom folk melder seg på og spesifiserer hvilken dag de kan være der og hvilket tema de vil snakke om. For mer info om standområdet, se https://www.arendalsuka.no/.

Praktisk info

Vi har foreløpig reservert en campinghytte (4 senger) og en del teltplasser på Nidelv camping, 4817 His. Det ligger ca 5 km fra Arendal sentrum. Det går buss til Arendal hver halvtime, og er ellers en kjapp sykkeltur eller kjøretur unna.

Send mail til kampanjer@extinctionrebellion.no om du har behov for økonomisk støtte til reise, ønsker praktisk hjelp til å lage flyers e.l. eller andre spørsmål.

Påmeldingsfrist er senest 20.juli. Link til påmeldingsskjema er her: påmelding

Ta kontakt med Annah (Signal 95330072) om det er vanskelig å melde seg på innen fristen og du vet du vil trenge overnatting. For de som ønsker å være med å planlegge, ber vi om at dere melder dere på så snart som mulig.

Håper på godt oppmøte og en heidundranes uke!

Publisert 23. juni 2023