MEDLEMSMØTE OSLO

OSLO
MANDAG 03. JUNI 2024
17:00 - 18:00
GREENHOUSE, MØTEROM HØNA, 3. ETASJE
DIGITALT
ZOOM MØTELENKE

Medlemsmøtene i XR Oslo er for både nye & gamle medlemmer og andre nysgjerrige. Vi møtes hver mandag for å diskutere klima og bli oppdatert på hva som skjer i organisasjonen.

Vi setter ut tavla foran inngangen til Greenhouse, som ligger på Schweigaardsgate 34C - kartlenke, i god tid før møtet der du kan se hvilket møterom vi skal bruke, og hvordan du kommer deg inn.


💻
Det er mulig å bli med på den første delen av møtet digitalt: https://us06web.zoom.us/j/89194536902


🙋
Er du ikke medlem, men interessert i å bli det, er du også velkommen! Som ny oppfordrer vi deg til å møte opp et kvarter før møtet, altså 16:45, for å bli guida av et erfarent XR-medlem som hjelper deg med å finne møterommet og svarer på de spørsmål du som ny kan tenkes å ha, før møtet begynner.


🌍
Agendaen for møtet vil oftest være

  • Innsjekk (alle introduseres, og man får si hvordan man føler seg)
  • Informasjon fra XRs aktivistgrupper, arbeidsgrupper og andre organer
  • Eventuelt (her kan hvem som helst dele hva som helst med resten av medlemmene)


🥕😋
Etter medlemsmøtet er det mulig å bli med og spise deilig vegansk middag sammen med Fossilfri Fritidsklubb. Middagen koster omtrent det den koster å lage, ca. 25-75 kr.


🇬🇧
This meeting will be in norwegian. XRO is an organisation for both norwegian and non-norwegian speakers. If you are interested in participating as a non-norwegian speaker, please contact us at oslo@extinctionrebellion.no

Publisert 19. mars 2024

Oppdatert 19. mai 2024