STOP THE OIL(Y) POWER @ ONS!

NASJONALT, NORD-JÆREN
LØRDAG 24. AUG. 2024
- 29. AUG. 2024 23:59
STAVANGER FORUM

ONS er en av verdens største oljekonferanser med over 60 000 deltakere. Sett av datoene 24.-29. august og kom til ONS i Stavanger!

ONS (Offshore Northern Seas) er “den ledende møteplassen” for olje- og gassindustrien, en norsk bauta og verdens største oljearrangement. 🤮ONS:

  • Får 60,000 besøkende.
  • Er sponset av Equinor, Shell, Baker Hughes, ConocoPhillips, Deloitte, TotalEnergies, blant andre.
  • Har Kong Harald som høye beskytter.
  • Har tidligere deltakere som inkluderer Elon Musk, Erna Solberg, Jens Stoltenberg, Ole Morten Boe, Rex Tillerson og Prins Turki bin Faisal Al Saud av Saudi Arabia, blant andre.

Her diskuteres det avtaler, partnerskap, innovasjoner, politisk dagsordenen, grønnhjernevasking av ungdommen via ONS Young-initiativet, forskningsområder og -retninger, nye markeder – og vår felles fremtid.

Derfor planlegger XR Norge en sivilt ulydig folkefest (lørdag 24. - torsdag 29.august) som respons 😈 🥳 Vi skal feire livet, naturen og livsgleden. Vi har et stappfullt program med gøye, løyne og drøye aktiviteter og aksjoner. Vi kan ikke avsløre for mye via ikke-krypterte kanaler, men vi kan garantere at XR Norge skal ta dette sirkuset til neste nivå. 🤡 🤡 🤡

Ønsker du å bli med? Vi trenger deg og dine ferdigheter, alle klimaengasjerte er velkomne, og har en plass i planleggingen og gjennomføringen av aksjonen. Vi ønsker deg som tar bilder, kan lage mat, være arreststøtte, kan tegne og male, og som er villig til å bli arrestert.

Har du interesse eller anledning til å delta en gang lørdag 24.- torsdag 29.august? Svar på noen kjappe spørsmål her for å melde deg på ✊Du får da en epost med mer informasjon inkludert om reise og overnatting. Gjerne trykk “Kommer” eller “Interessert” på arrangementet vår nye facebook side!

Publisert 16. juni 2024