SOMMERLEIR 2024

NASJONALT
TORSDAG 01. AUG. 2024
12:00 - 04. AUG. 2024 12:00
TANGEN, OPPSAL GÅRD
PÅMELDINGSLENKE

Påmeldingen er nå åpen! XR Norges sommerleir 2024 vil finne sted på Oppsal gård, en besøksgård med fokus på biomangfold, og tilbyr et variert program med kurs, workshops og sosiale aktiviteter.Leiren er åpen for alle, og både familier og enkeltpersoner er velkomne.

Velkommen til XR Norges sommerleir 2024

Påmeldingsskjemaet er nå her! Meld deg på! Vi som planlegger (Simon, Cornelia, Lily og jeg) ønsker å få påmeldingene så tidlig som mulig, det gjør planlegginga lettere.

Vurderer du å ta med barn? Det kan være kjekt å vite for andre som også vurderer det + for oss som organiserer, så gi da gjerne beskjed raskt.

XR Norges sommerleir skal skje fra 1. til 4. august på Oppsal gård (Oppsalvegen 265 Tangen) en «besøksgard med søkelys på levende biomangfold» https://www.facebook.com/opsalgard - kartlenke.

På leiren vil det bli varierte aktiviteter, kurs og workshoper og mye tid til hygge.

Samlingen vil være for alle interesserte. Dersom du har barn og ønsker å ta dem med så kan det være kjekt å vite for andre som også vurderer å ta med barn, så si i så fall gjerne ifra. Ta også kontakt dersom du ønsker å være med på planleggingen av leiren eller bidra på andre måter. Skriv til post@extinctionrebellion.no

XR Norge har hatt en sommer leir før. Det var i 2020. Da erfarte vi hvor bra en slik leir kan være for samhold og læring. Denne gangen har vi startet planlegging mye lengre i forveien og vi har tro på at årets sommerleir vil bil viktig for vårt arbeid med å bygge en sterk bevegelse med gjennomslagskraft. Håper du blir med på leiren!

Publisert 21. april 2024

Oppdatert 10. juni 2024