Smi mens jernet er varmt
Nyhetsbrev #68

Vi må agere på IEAs rapport som kom ut sist uke - bli med på å velge tidspunkt for aksjon denne uka! XR Norges årsmøte og andre viktige hendelser står oppført i aktivistkalenderen.

Aktivistkalender Oslo

Få med deg hva som skjer i Oslo-laget den kommende uka, både digitalt og på Greenhouse i Schweigaards gate 34C!

Onsdag 26. mai

Kl. 17:00-19:00: Medlemsmøte (digitalt)

Hver onsdag holder vi medlemsmøte i XR Oslo over Zoom. På møtet presenteres det som foregår i lokallaget, planene framover og vi diskuterer aktuelle saker.

Møtet er en fin anledning til få oversikt, og å involvere seg om man ønsker. Meld deg på , så får du Zoom-lenka på e-post en halvtime før møtet starter.


Fredag 28. mai

Kl. 18:00-21:30: Årsmøte (digitalt)

Få med deg årsmøtet i XR Norge! Viktige saker står på agendaen. Møtet vil bli heldigitalt og holdes på BigBlueButton .


Søndag 30. mai

Kl. 18:30-19:30: Velkomstmøte (digitalt)

Er du ny i XR og/eller har lyst til å bli aktiv? Framover inviterer vi i XR Oslo til velkomstmøte hver søndag! Det blir et hyggelig, lavterskel og uforpliktende møte hvor du kan få mer informasjon om bevegelsen, finne din plass og bli kjent med noen etablerte medlemmer. Om du vil være med på møtet, send en e-post til fellesskaposlo@extinctionrebellion.no . Er du etablert og har lyst til å bidra med å ta imot nye medlemmer, setter vi veldig pris på det også.

Smi mens jernet er varmt!

Det internasjonale Energibyrået (IEA) har talt: Fornybar energi kommer til å erstatte så mye kull, olje og gass at vi ikke trenger å åpne et eneste nytt olje- eller gassfelt. Tida er inne - slutt med oljeleiting nå!

Bli med på aksjon denne uka for å fremme dette budskapet og sørge for at IEAs rapport ikke blir feid under teppet. Meld deg på og finn ut mer! Vi velger tidspunkt for aksjonen ut fra når flest mulig er tilgjengelige.

Velkommen både røde sivil ulydighetsroller og grønne støtteroller!

Ønsker du å bli aktiv i XR Oslo?

Som aktiv i Extinction Rebellion får du mulighet til å gjøre en forskjell. Hvis du vil vite mer om hvordan du kan engasjere deg, så send en mail til fellesskaposlo@extinctionrebellion.no for å finne din vei inn i bevegelsen.

Vil du støtte XR Oslo?

For å betale husleia på Greenhouse, trenger vi økonomisk støtte fra våre medlemmer. Ønsker du å gi XR Oslo en slant - enten som engangsbeløp eller faste bidrag?

Kontonummer: 12546307415 | Vipps: 585136